Tarieven

Acupunctuur

Het eerste consult: € 60,-
Het eerste gesprek is een kennismaking met elkaar. Tijdens dit gesprek heb ik oprechte interesse in uw verhaal en luister dan ook graag naar wat u te vertellen heeft. Samen bespreken we uw klachten. Naar aanleiding hiervan stel ik een behandelplan op en dit bepaald welke acupunctuurpunten ik ga prikken. Na ons gesprek gaan we gelijk aan de slag en zal de eerste behandeling gaan plaats vinden. Deze eerste afspraak zou u kunnen beschouwen als een intake gesprek inclusief de behandeling. Dit zal in totaal ongeveer 1,5 uur duren.

De behandelingen: € 45,-
In het eerste gesprek hebben we samen besloten op welke manier we uw klachten gaan behandelen. Wanneer u zich prettig voelt bij de behandeling, zetten we de acupunctuur sessies voort. Tijdens ons eerste consult probeer ik een juiste schatting te maken van het aantal benodigde behandelingen. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend.
Elke vervolgbehandeling heeft een duur van ongeveer 60 minuten.

Voedingsadvies


Het eerste consult: € 60,-
Tijdens ons eerste gesprek met elkaar gaan we uw eetgewoontes en uw ritme bespreken. Tijdens dit gesprek voorzie ik u van handvatten waarmee u de relatie met voeding kan herstellen en in uw voordeel kan laten werken. Tijdens dit consult zullen we een inschatting doen van hoeveel afspraken er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. De kosten van het eerste consult bedragen € 60,-.

Vervolg afspraken: € 45,-
Een vervolgafspraak kost € 45,-. In het eerste consult hebben we samen een inschatting gedaan van hoeveel vervolgafspraken er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Dit aantal kan en mag altijd veranderen aan de hand van het verloop van de gesprekken en uw voortgang.

Betalingsmogelijkheden


IDEAL of Tikkie
Pinbetalingen zijn helaas niet mogelijk. Wel kunt u een bankoverschrijving doen of ter plekke een betaalverzoek voldoen. Ik verstuur dit betaalverzoek met Whatsapp Business naar uw (mobiele) nummer.
Ook kunt u bij mij in de praktijk een QR-code scannen met uw mobiel. Deze QR-code zorgt ervoor dat u automatisch op de goede betalingspagina terecht komt. Vervolgens kunt u makkelijk en snel de betaling afronden via IDEAL.

Vergoeding

De vergoeding acupunctuur verschilt per verzekeraar. Met een basisverzekering heeft u vaak geen recht op een vergoeding, dat komt omdat acupunctuur valt onder de alternatieve geneeswijzen. Met veel aanvullende verzekeringen heeft u wel recht op een vergoeding. Neem contact op met uw verzekeraar of bekijk de poliswaarden van uw zorgverzekering om te bepalen of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding.
Geertje Tameling
Boogschutter 10
7891 TN Klazienaveen

Telefoon: 06 82838190
info@geertjetameling.nl

KvK: 59966238
Zhong: 1402570121312

AGB code praktijk 90062108
AGB code zorgverlener 90102685